اگه در دادگاهی حکم حبس صادر شود, متهم‌ میتواند دادگاه دیگری برود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۰ #97019482

سلام من یه پرونده دارم که توش به صورت غیابی حکم شش ماه زندان به خاطر جنبه عمومی بهم دادن که من نرفتم، الان به خاطر رانندگی در حالت مستی ماشینم توقیف ‌شد میخواستم ببینم میتونم پیگیر رفع توقیف بشم یا داخل دادگاه اون یکی پروندم هم باز میشه؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
بنظر نمی رسد مشکلی برایتان ایجاد نماید.. در صورت بروز مشکل در هر حال برای پرونده حکم غیابی صادره، لازم است که درخواست واخواهی از حکم در شعبه مطرح نمایید..
موفق باشید..

با سلام
در صورتی که حکم محکومیت شما قطعی شود و حکم جلب شما صادر شود برای شما مشکل ساز خواهد بود
برای حکم غیابی در پرونده اولی میتوانید واخواهی به شعبه ارایه تا رسیدگی مجدد گردد

با توجه به غیابی بودن حکم می توانید واخواهی کنید

سلام
حکم قبلی بعلت غیابی بودن قابل واخواهی هست ،

حکم غیابی قابل واخواهی است....

سلام
حکم غیابی قبلی قطعی نیست و می توانید واخواهی کنید لذا اجرا نمی شود.

سلام، اگر از سوابق شما استعلام گرفته شده باشه قطعا در پرونده موجوده. که معمولا در ابتدا کار و اینطور مسایل استعلامی گرفته نمیشه ولی بهرحال این پرونده منجر به صدور رای خواهد شد که سوابق شما بررسی خواهد شد لذا به است برای جلوگیری از احتمالات موجود وکیل بگیرید.