قانون دریافت بیمه خدمات درمانی بعلت بیماری اعصاب و روان چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۸۲۲ #97017758

درود و خداقوت
بنده از سال ۹۰ به علت بیماری اعصاب و روان طبق قانون و ماده ۳۳ بند ۳ معافیت دائم سربازی گرفتم. از اون سال تا الان تحت نظر پزشک هستم و باید داروهای اعصاب و روان مصرف کنم. سال ۹۸ دفترچه خدمات درمانی بمدت یکسال به بنده داده شد. اوایل سال ۹۹ مجدد به کمیسیون پزشکی مراجعه کردم برای تمدید دفترچه ولی جوابی که دادند گفتن باید ۱۰۰% از کار افتاده باشی, و دفترچه رو ازمن گرفتند. حال بیکار هستم و ۳۰ سال سن و ۷۰% از کار افتاده, چگونه دفترچه دریافت کنم؟؟؟

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازاداره بهزیستی اقدام نمایید.

موضوع را از طریق اداره بهزیستی پیگیری کنید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بهتر است به ادهر بهزیستی مراجعه نمایید

به اداره بهزیستی مراجعه نمایید

با سلام
بهتر است از طریق اداره بهزیستی جهت این امر اقدام نمایید