تعهد نسبت به ندیدن فرزند، آیا مانع حضانت فرزند میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۳۷ #97014128

باسلام
من و همسرم قصد جداشدن به صورت توافقی داریم و شوهرم از من خواسته تعهد کتبی در خصوص ندیدن فرزندم بدهم، آیا این تعهد قابل قبول واجرا هست؟
وآیا به دلیل شغل همسرم که کامیون دار هستند و در هفته ۳ تا ۴ روز نیستند، می‌توان حق حضانت را از او گرفت یا نه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت هم حق است هم تکلیف ، واضح است که این مهم در شرایطی با مصلحت قاضی به یکی از والدین حضانت اعطا شود ، بنده در مورد تعهد به ندیدن طفل مشترک نظر دادم که این تعهد دارای اثر حقوقی است .

ملاقات مادر و فرزند هم حق مادر است و هم حق فرزند. چنین اتعهدی فاقد اثر حقوقی است
اگر قاضی تشخیص دهد پدر فرزند توانایی نگهداری او را ندارد ممکن است حضانت را به شما واگذار کند.

آیا این تعهد قابل قبول واجرا هست؟
خیر فاقد اثر است
آیا به دلیل شغل همسرم که کامیون دار هستند و در هفته ۳ تا ۴ روز نیستند، می‌توان حق حضانت را از او گرفت یا نه؟
می تواند دلیل خوبی باشد مضاف بر اینکه باید اثبات کنید که چون ایشان حضور ندارند اکثر روزهای هفته را نمی تواند وظایف خودر ا به خوبی انجام دهند

سلام این تعهد فاقد اثر حققی است . بستگی به نظر قاضی دارد. ولی امکان دارد حضانت به مادر سپرده شود .

حق ملاقات چون حق است نه تکلیف، بنابراین میتوان این حق را از خود سلب کرد.