پرداخت هزینه دادرسی مهریه توسط زوجه ای که ماشین دارد و ادعا میکند که ناتوان از پرداخت است، چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۶ #97007280

سلام
اگر یه خانمی ماشین به اسمش باشه ( ساینا ۹۷ )
بعد تو مهریه ادعا کرده باشه که هزینه دادرسی ندارم فعلا برای ۱۵ سکه در آخر که طرف محکوم به پرداخت شد میدم.
ازش میگیرن هزینه رو همون اول یا چطور میشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صرف داشتن خودرو دلالت بر توانایی بر پرداخت هزینه دادرسی مهریه ندارد

بستگی به نظر قاضی دارد و اینکه ایشان خودرو دارد ارتباطی با پذیرش یا عدم پذیرش اعسار ایشان ندارد . بهرحال در هر صورتی که بشود هزینه دادرسی را در آخر زوج بایستی پرداخت نماید .

سلام
داشتن خودرو مانع پذیرش اعسار در صورت وجود شرایط نیست و نهایتا هزینه دادرسی با توجه به حکم صادره از خوانده مطالبه می شود

تشخیص اعسار با دادگاه است

دادگاه به استناد شهادت شهود حکم به اعسار از هزینه دادرسی میدهد

سلام بستگی به نظر دادگاه دارد . ضمن این که هزینه دادرسی در نهایت از زوج دریافت می شود .