امکان افزایش و تعدیل نفقه وجود دارد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۹۷ #97003810

با سلام
در سال ۹۹ میزان نفقه فرزندم ماهی ۴۰۰ هزار تومن توسط ۳ کارشناس تعیین شد
البته ب دلیل مجهول مکان بودن پدرش از پدربزرگ پدری ک بازنشسته هست درخواست مطالبه نفقه ب شورا داده ام
الان ک یکسال و نیم از زمان رای نفقه گذشته با توجه ب تورم وحشتناک ک ساکن تهرانم و رسیدن سن فرزند ب پیش دبستانی تا چ میزان امکان افزایش و تعدیل نفقه وجود دارد همچنین بدون مهر بصورت غیابی طلاق گرفته

مشاوره حقوقی نفقه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام. بله امکان تعدیل وافزایش نفقه وجوددارد

با سلام،بله میتوانید دادخواست تعدیل نفقه را مطرح فرمایید کارشناس نفقه میزان آنرا با توجه به تورم و...تعیین می نماید.

سلام
دادخواست تعدیل تنظیم و ثبت بفرمایید

درود بر شما ،مستحضر باشید قابل اقدام است

می توانید در خصوص تعدیل نفقه اقدام نمایید

با درود درخواست تعدیل مطرح کنید

باسلام. دادخواست تعدیل مطرح کنید