آیا دیه ای به این آقا میرسد؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۲۸۶ #97003072

همسر بنده با یک آقایی درگیر میشوند و الان آقا مقصر و دیه بریده اند برای ایشان، امروز داخل خیابان این آقا خودش رو جلوی ماشین بنده انداخت و به بیمارستان برده اند

مشاوره حقوقی دیه
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه بتوانید عمد ایشان را اثبات نمایید دیه ای تعلق نمی گیرد .

کاردان فنی باید کروکی ترسیم کند.

با سلام
اگر ثابت نشود طرف عمدا خود را جلوی خودروی شما انداخته است ، شما محکوم به پرداخت دیه هستید و نیز نظریه کارشناس راهنمایی و رانندگی میتواند موثر باشد .

سلام
در صورت عمدی بودن فعل ایشان و اثبات این امر توسط شما در دادگاه ،به ایشان دیه تعلق نمی گیرد.

درود
بله اگر آسیب دیده باشند و ثابت نشود به طور عمد خودش را زیر ماشین پرت کرده دیه تعلق می گیرد.

سلام صورت عدم عمدی بودن بله

بادرودوسلام چنانچه کارآن ها عمدی باشد دیه تعلق نمی گیرد.