میتواند هم وصی و هم ناظر و هم وارث باشد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۶۹۳ #96999328

آیا وصی و وارث میتواند یک نفر باشد و اینکه آیا کسی که وصیت برای مادرش می‌نویسد میتواند هم وصی و هم ناظر و هم وارث باشد؟
تشکر

مشاوره حقوقی ارث
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. ناظرووصی قابل جمع نیستند. ولی وصی ووارث وناظرووارث قابل جمع هستند

سلام
وصی و وارث می تواند یک شخص یاشد لیکن وصی و ناظر خیر

باسلام
بله امکان پذیر میباشد

باسلام
در جمع دو عنوان وصی و وارث هیچ ممانعتی وجود ندارد ولی اگر تصمیم به انتخاب ناظر باشد نمی‌توان ناظر را با وصی در یک نفر جمع کرد

با سلام ،منع قانونی ندارد

در جمع دو عنوان وصی و وارث هیچ ممانعتی وجود ندارد و در مورد ناظر نیز باید گفت الزامی در نصب ناظر وجود ندارد ولی اگر تصمیم به انتخاب ناظر باشد نمی‌توان ناظر را با وصی در یک نفر جمع کرد

با درود مانعی در این مورد وجود ندارد.