از من به عنوان خیانت در امانت شکایت کرده, لطفا من چیکار میتونم بکنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۷۴ #96973568

باعرض سلام و خسته نباشید..اینجانب به سفارش شخصی که طلا برای شهرستان میآورد.به پیشنهاد او به بازار تهران رفته اون فرد بعد گرفتن امانت نامه از دادن طلا اجتناب کرد.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر رسیدی مبنی بر این داشت باشید که گیرنده هم اطلاع داشته باشد تبرئه خواهید شد اما اگر نداشته باشید خیانت در امانت محرز است

برای رفع اتهام باید ادله لازم از قبیل شهادت شهود را به همراه داشته باشید

باید نگرفتن طلاجات و با اده وشهادت شهود اثبات بکنی وگرنه خیانت درامانت به قوت خود باقی می ماند واون شخص میتواند طرح شکایت با عنوان خیانت درامانت بکند

باسلام
سوال واضح نیست

با سلام لطفا سوال خود را بصورت شفاف و کامل مطرح نمایید.

دادخواست الزام به تحویل طلاها را بدهید

با احترام اگر بتوانید ثابت کنید جرمی مرتکب نشده اید