فقط یک نفر از وراث به دنبال ارث است،آیا می تواند خانه را پلمپ کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۰۵۶ #96948332

سه برادر و یک خواهر و مادر هستیم
یکی از برادرانم ارث می خواهد و بقیه ورثه نه، تهدید کرده به پلمپ منزل ایا می تونه ؟و اینکه دوسال پیش سند منزل تک برگی شد و برای هر کدوم سندی جدا دادند به غیر از مادرم که تعهد کردیم یک هشتمش رو بعد از فروش منزل بدیم و ایا الان میشه مهریه مادرم روگرفت؟

مشاوره حقوقی ارث
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنانچه یکی از ورثه سهم الارث خود را مطالبه کند و دیگر وراث ناراضی باشند می‌تواند هم پلمپ ترکه و هم دادخواست تقسیم ترکه را بدهد باتوجه به اینکه سهم هریک از ورثه افراز شده و ورثه سمد مالکیت جداگانه دارند بنابراین برادرتان با داشتن سند مالکیت می تواند دادخواست خلع ید مطرح نماید.مهریه جزو دیون ممتاز بوده و ابتدا از دارایی‌های مورث سهم مهریه مادرتان پرداخت میشود.

با سلام :
بله
هر یک از ورثه می تواند به تنهایی درخواست پلمپ ترکه را بنماید .
اگر ارث تقسیم شده باشد نیز می تواند :
بدلیل سهم مشاع خلع ید انجام دهد .

بله هر یک از ورثه میتواند درخواست پلمپ ترکه را بنماید . اگر ارث تقسیم شده باشد میتواند بدلیل سهم مشاع خلع ید نماید .

یکی از برادرانم ارث می خواهد و بقیه ورثه نه، تهدید کرده به پلمپ منزل ایا می تونه ؟
بله می تواند تا زمانی که افراز نشده است

و اینکه دوسال پیش سند منزل تک برگی شد و برای هر کدوم سندی جدا دادند به غیر از مادرم که تعهد کردیم یک هشتمش رو بعد از فروش منزل بدیم و ایا الان میشه مهریه مادرم روگرفت؟ بله مهریه مادرتان حقی است ک باید به ایشان داده شود و ازبین نخواهد رفت