آیا میتوان هم از بنگاه و هم سازنده شکایت کیفری کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۹ #96943014

با سلام بنده یک واحد پیش فروش طبق قرارداد جعاله خریدم مبلغ ۵۰ درصد ارزش ملک رو پیش پرداخت دادم و در قرارداد ذکر گردید سازنده ظرف ۴۵ روز نسبت به تخریب اقدام کند در حالیکه الان ۴ ماه گذشته و سازنده اقدام به تخریب نکرده و وجه التزام اصل پول به روز و ۷۰ درصد از ارزش ملک خسارت و در صورت عدم پرداخت مبالغ ۵۰ درصد به مبالغ فوق اضافه گردد.درحال حاضر بنده مصمم به فسخ قرارداد دارم و داور قرارداد بنگاه مسکن بود که در این رابطه همکاری لازم را ندارد آیا میتوان هم از بنگاه و هم سازنده شکایت کیفری کنم یا نه چون در صورت شکایت حقوقی بنگاه مسکن که شریک ایشان می باشد در حال حاضر پاسخگو هم نمی باشد.ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، اگر متعهد قرارداد شما سازنده و املاکی هستند صرفا می توانید علیه آنان دادخواست الزام به انجام تعهدات قراردادی مطرح کنید. شکایت کیفری در این فرض امکان ندارد.

سلام
اگر قرارداد پیش فروش عادی و غیر دفترخانه ای تنظیم شده باشد قابل شکایت کیفری ست...

با سلام و احترام
چون در قرارداد داور دارید ابتدا از طریق داوری اقدام کنید سپس اگر مفید نبود از طریق مراجع قضایی اقدام کنید

شما ابتدا باید از طریق داور باید درخواست داوری کنید در صورت عدم صحت رای داوری می توانید از دادگاه اقدام نمایید

سلام فقط میتوانی از فروشنده شکایت کنی بنگاه بعنوان دلال هست وهیچ سمتی ندارد
لیکن طبق قانون باید اول به داور مراجعه کنیدویا اظهارنامه بفرستید