دیه اون طرفو بیمه میده یا مجازاتی برای منم هست؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۸۵ #96938830

با سلام من یکسال پیش با یه عابری تصادف کردم و اشتباه کردم خودم با ماشین شخصی خودم بردمش بیمارستان
بعدش ماشینم رفت پارکینگ
بعدش مامور گرفتم و بردم کروکی کشید قطعا تصادف با عابر مقصرشو میزنن راننده... کلانتری گفت باید اصالت بیمه بیاری که ما ماشینتو آزادنیم
اصالت بیمه بردم و آزاد کردن و تو این یه سال دو سه بارم دادسرا رفتم برای توضیح الان بازم برام ابلاغیه اومده که قرار نهایی ثبت شده...
الان میخوام بدونم دیه اون طرفو بیمه میده یا مجازاتی برای منم هست که انقدر ابلاغیه میاد

مشاوره حقوقی دیه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. بیمه دیه زیان دیده را طبق ماده قانون بیمه شخص ثالث پرداخت خواهد کرد و طبق ماده مذکور باید درصدی از خسارت را به شرکت بیمه طبق جدولی که تعیین کرده است پرداخت نمایید.

دیه توسط بیمه پرداخت می گردد...

سلام
دیه توسط بیمه پرداخت خواهد شد

با درود دیه توسط بیمه پرداخت میشود

برابر تعهداتی که بیمه نسبت به شما دارد دیه پرداخت می شود.

درود
بیمه دیه را پرداخت می کند

با سلام
بیمه دیه را پرداخت میکند