ایا رضایت من در مورد طلاق ایشون لازم است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۸ #96932090

طلاق از طریق زن به دلیل اعتیاد قبلی دارایه یک پسر پنج ساله هستم در حال حاضر سه ماهه که ترک کردم و همسرم تقاضای طلاق مهر حلال کرده ایا رضایت من در مورد طلاق ایشون لازم است ولی من قصد زندگی دارم ایا به دلیل گذشته ای که داشتم اجازه طلاق را دارد و طی این چند ماه هم مخارج خودش و بچه رو داده ام در و تکلیف بچه چی میشه

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه شما در حال حاضر به مواد مخدر اعتیاد ندارید ،در صورتی که موارد دیگری که حق طلاق را برای زن ایجاد میکند در خصوص شما صدق نکند، ایشان نمی‌توانند مبادرت به طلاق نمایند.

سلام
رضایت مرد برای طلاق لازم است .در صورتی که خواهان ادامه زندگی هستید با مشاور خانواده صحبت کنید و در غیر این صورت می توانید در حکمتان عدم تمکین زوج را قرار دهید وبه قاضی بگویید قصد ادامه زندگی را دارم.

سلام
تقاضای ایشان باید مستند بوده باشد و در صورت اثبات عسروحرج صدور رای به نفع ایشان محتمل است در غیراسنصورت به نظر تقاضای ایشان رد میشود

با سلام طلاق یک امر دو طرفه نیست که نیاز به رضایت طرف دوم باشد. طلاق حق مرد است و می تواند پس از انجام کلیه تعهدات مالی و قانونی خود اقدام کند .اما مادامی که وضعیت مالی اعم از مهریه ،نفقه ،اجرت المثل و جهیزیه و همچنین حضات فرزند را مشخص نکند با طلاق موافقت نمی شود.