آیا بازم قاضی پرونده؛ رای به الزام به تمکین من میده؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۸۱ #96931625

سلام
من زوجه ۳ ماه ترک منزل کردم همسرم با استشهادیه و اظهارنامه که برای من فرستاده بود دادخواست الزام به تمکین به دادگاه داده که وقت رسیدکی ما ۳ ماه دیگه است سوال من اینه که آیا من زوجه میتونم برگردم منزل و استشهادیه و گزارش پلیس بگیرم و حتی اظهارنامه بفرستم برای زوج که من برگشتم منزل و بعد تمام این مدارک رو ببرم دادگاه و بذارم تو پرونده تا قاضی مطالعه کنه ، با توجه به این مدارک و برگشت من به منزل آیا بازم قاضی پرونده رای به الزام به تمکین من میده؟ یا اینکه دادخواست زوج رو مبنی به الزام به تمکین من رد میکنه؟ ممنون میشم توضیح مختصری در این موضوع بدید . سپاس

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در صورتی که در منزل مشترک زندگی میکنید و تمکین دارید الزام به تمکین رد خواهد شد .

اگر شما به منزل مشترک برگردید و تمکین کنید با ارائه دلایل دادخواست تمکین رد می شود

با سلام
اگر شما به زندگی مشترک برگردید در واقع تمکین می کنید ودر الزام به تمکین هم می توانید اعلام کنید که می خواهید به زندگی مشترک برگردید و با این کار پرونده بسته میشود

بله با بازگشت به خانه و فرستادن اظهارنامه ای جهت اعلام آمادگی ب تمکین از جانب شما دادخواست تمکین زوج رد شده و الزام ب تمکین منتفیست

در صورت بازگشت به خانه و تمکین دادخواست الزام به تمکین رد می گردد.

درود
در صورت تمکین الزام به تمکین رد می شود.

سلام.
چنانچه حاضر به تمکین هستید الزام شما به تمکین تحصیل حاصل بوده و به معنی محکومیت نیست...