تصمیم به فروش گرفتم همکاری نمیکنه چه کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۴۸ #96927091

سلام.
یک قواره ملک مسکونی داریم که باپسرعموم سه دانگ سه دانگ شریک هستیم.سند ۳دانگ دارم.

من داخل منزل سکونت دارم.
به هیچ عنوان همکاری نمیکنه
نه میفروشه
نه اجازه ساخت میده
نه میخره از مون..
منو راهنمایی کنید باتشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دو تا مطلب در اینجا متصور است یک را می توانید وکیل بگیرید و سهم خود را دریافت کنید و اگر ایشان ادعایی داشته باشد میتواند از شما اجاره بگیرد

سلام دوست گرامی شما به دادگاه مراجعه کنید ودادگاه ایشان را ملزم به تعامل یا اینکه شما را نسبت به سهم خودتان اجازه فروش می دهد

با احترام درخواست افراز ملک را زمانی می توان به اداره ثبت داد که جریان ثبتی ملکی به پایان رسیده باشد. بعد از ثبت تقاضا اداره ثبت آن را بررسی می کند و با درنظر گرفتن هم جوانب یک تصمیم درباره قبول یا رد افراز می گیرد. این تصمیم ظرف مهلت ۱۰ روز قابل اعتراض در دادگاه صالح است پس از اینکه عدم افراز ملک مشخص شد می توانید از دادگاه دستور فروش نلک رابخواهید

سلام
راهکار مناسب و سریع ان است که ابتدا با مراجعه به اراده ثبت مربوطه تقاضای صدور گواهی عدم افراز نمایید و متعاقبا به استناد گواهی صادره از دادگاه درخواست صدور دستور فروش نمایید و متعاقبا با جلب نظر کارشناس ملک را قیمت گذاری کرده و از طریق مزایده به فروش رسانید

املاک مسکونی غالبا غیر قابل افراز و تقسیم شدن هستند و باید برای فروش مال مشاعی از دادگاه درخواست نمایید تا به مزایده برود

با سلام
شما باید در صورتیکه ملک غیر قابل افراز(جداسازی سهم)باشد میتوانید دادخواست دستور فروش از دادگاه بخواهید.

با عدم قابل افراز بودن ملک می توانید از دادگاه دستور فروش اخذ نمایید