حقوق پس از گذشت ۶ماه از زمان توافقنامه وبدون رعایت مفاد توافق نامه قابل افزایش است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۲۱ #96924436

توافقنامه ای بین هیئت مدیره یک مجتمع مسکونی و یک شخصی بعنوان مدیر اجرائی به مدت معین و حقوق معین بسته شده و قید شده هیچ گونه تغییری در توافقنامه مجازنخواهد بود مگر آنکه طرفین بصورت کتبی ثبت وامضاء گردد ویا درجای دیگری از توافقنامه نوشته(......وتنها درصورت وجود موافقت نامه کتبی طرفین قابل اصلاح وبازنگری می باشد) آیا توافقنامه ای که برای مدت معلومی (یکساله یا نه ماهه) بسته می شود حقوق تعیین شده بدون هیچگونه تغییری درمفاد توافق نامه در حین اجرا مثلا پس از گذشت ۶ماه از زمان توافقنامه وبدون رعایت مفاد توافق نامه قابل افزایش است . باتشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طرفین متعاقدین می توانند بعد از انعقاد قرارداد هر گونه توافقی را انجام دهند.

باسلام
با توافق میتوانید تغییر دهید

درود بر شما ، مستحضر باشید که چنانچه توافقی صورت گیرد معتبر است.

بااحترام
با توافق میتوانید تغییر دهید

سلام
خیر بدون توافق ممکن نیست.

با درود در صورت توافق طرفین مشکلی وجود ندارد

باسلام
خیر تا پایان مدت باید بر اساس آن توافقنامه عمل بشه.