انتقال سند ملکی که سند دارد از طرف وراث امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۴۸ #96904

با سلام
اینجانب از پدرم برای من و برادرم که از طرف مادر ناتتی هستیم یک خانه200متری ارث مانده است که 100متر ان بنام پدرم و 100متر دیگر هم پنجاه پنجاه مال من و مادرمه سند رسمی هم داریم حالا به علت دلایلی میخواهیم سند مادرم به نان من انتقال بشه ولی من نگرانم که از سوی برادرن کلاهبردلری برای من و مادرم اتفاق بیوفته چون یع دوستی داره که رئس دفار خانه است و میگه بریم انجا مادرن برای من وکالت بده بعدشم بقیه مراحل حالا سوالم اینه امکان داره برادرم از قبل با اون سر دفتر هماهنگ بشع و وکالت مادرم بجای من به برادرم زده بشه ویا هر دومون وکالت بده بدون اینکه ما متوجه بشیم؟؟؟بعد از انتقال سند از این موضوع میتونم نگران باشم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی وقف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در صورتیکه 100 متر آن به نام شما و مادرتان میباشد هیچ مشکلی برای آن ایجاد نخواهد شد.