آیا من هم میتوانم به عنوان یکی از وراث خانه را از تصرف وی در اورده و به تصرف خود دراورم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۹ #96898427

سلام
همسر پدرم بعد از فوت پدرم خانه بجا مانده از پدرم را تصرف کرده ایا من هم میتوانم به عنوان یکی از وراث خانه را از تصرف وی در اورده و به تصرف خود دراورم ؟

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید درخواست خلع ید و مطالبه اجرت المثل نمایید و منزل را خالی نمایید و هیچ یک از وراث بدون اذن دیگری حق تصرف ماترک را ندارند .

درودبرشما
هرنوع تصرفی درمال مشاعی بایدبارضایت همه وراث باشد
شماهم می توانیدخلع یدتقاضاکنیدوهم تسلیط ید
اگرشماهم بدون اجازه سایروراث تصرفی کنیدبقیه وراث می تواننددعاوی فوق راعلیه شمامطرح کنند.

اگر شما خلع ید بخواهید شما نیز حق تصرف ندهرید بلکه از کل ملک رفع تصرف میشه

سلام شما بایستی انحصار وراثت سپس تقسیم ترکه و اجرت المثل ایام تصرف تقدیم مراجع قضایی نمایید