مالیات بر ارث املاک ایشون چقدر میشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۸۸ #96878300

املاک ایشون یک مسکونی، یک تجاری هست، با ارقامی که ما شنیدیم واقعا چیزی برامون نمیمونه، ارزش حدودی چهار میلیارد تومان میباشد، وراث شش نفر هستیم، چهار دختر، یک پسر و مادر.

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مالیات بر ارث براساس قیمت ارزش منطقه دارائی هست که خیلی کمتر از ارزش معاملات است

با درود مالیات بر اساس ارزش معامله اخذ میگردد

با سلام
مالیات بر اساس ارزش معامله اخذ میشود

اخذ مالیات بر اساس ارزش معامله ای اقدام می شود

با سلام
برای محاسبه مالیات برای ملک ، بایستی ارزش منطقه ای که ملک قرار دارد محاسبه و اخذ گردد نه قیمتی که در مشاورین املاک محاسبه میشود .

مالیات بر ارث بر مبنای قیمت منطقه بندی دارایی تعیین میشود نه قیمت واقعی .

سلام
نرخ مالیات بر ارث املاک معادل ۷.۵ درصد ارزش معاملاتی ملک است لذا با توجه به محل واقع شدن املاک ارزش معاملاتی نیز فرق میکند و در تقسیم ارث ابتدا سهم یک هشتم مادر را کسر و بقیه بصورت پسر دو برابر دختر تقسیم میگردد.