میخوام بدونم دیه این نوع صدمات و کبودیها چقدر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۵ #96874816

ماشین بنده به همراه خانواده ۱۳ م مهر امسال واژگون شد و مادر خانمم که جلو نشسته بود از ناحیه سر و صورت زبان و فک و گردن آسیب شدیدی پیدا کرده و بخیه زیاد خورده حتی دندوناشم که مصنوعی بودن شکستن و خون مردگی زیادی در پشت گردن داره حرکت دست و پاهاش کمرش کلا کند شده. خانمم هم که از چشم راستش کبودی پیدا کرده بقیه سالم هستیم ولی درد داریم

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نیاز است این کبودی ها و جراحات توسط پزشکی قانونی بررسی شود و پس از آن میزان دیه یا ارزش حساب می شود.

جراحت وارده توسط پزشکی قانونی ارزیابی می شود و نهایتا مبلغ دیه به موجب حکم دادگاه در اجرای احکام ارزیابی خواهد شد.

با مراجعه به اجرای احکام دیه را برای شما محاسبه خواهند کرد

برخی ازین موارد دیه مشخص ندارند بنابراین ارش برایشان تعیین میشه.پزشکی قانونی بسته به نوع جراحت و وسعت ناحیه ای از بدن که مجروح شده و سایر مشخصه ها منجمله رنگ و عمق و نوع و محل صدمه درصد دیه یا میزان ارش را تعیین میکند.بعد آنها را تبدیل به درصد دیه میکند.شما از تجمیع اون درصدها میتونید مبلغ دیه را محاسبه کنید.بدون وجود نظریه پزشکی قانونی تعیین دیه از روی توصیف ممکن نیست.نه تنها برای وکیل حتی برای خود پزشک قانونی هم این امکان نیست تا جراحت را مشاهده نکنه نمیتونه راجع به مقدار دیه نظر بده.