بااین دلایل میتونم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۸۸ #96874519

سلام خسته نباشید
من وشوهرم الان پنج سال از هم جدا زندگی میکنیم و من خونه رو ترک کردم
اقا برای نپرداختن نفقه حکم تمکین منو گرفتن
سال ۹۹اظهارنامه دادم برای زندگی ولی اقا هیچ کاری نکردن و من شکایت نفقه کردم
بعد۶ماه از حکم نفقه قطعی گذاشتم برای اجرا و بعد دادخواست طلاق بادلیل نفقه کردم
تو جلسه رسیدگی اقا اعلام کردن که منزل دارن که قاضی دستور کارشناسی دادن که ثابت شد منزل سوری هست
الان بااین همه دلایل ایا کار طلاق من سخت است یا مراحلش اسان طی میشود

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حسب توضیحات امکان طلاق برای شما میسر می باشد.

امکان موفقیت در پرونده طلاق وجود خواهد داشت

سلام قاعدتا دادگاه به این دلایل به جهت ایجاد حق طلاق برای شما توجه باید بکند ومی تواند شما را طلاق دهد

سلام هر پرونده ای زمان خاص خودش رو میبره و دلایلتون موجه است و امکان طلاق از جانب شما هست

بله، احتمال صدور حکم طلاق از سوی دادگاه برای شما زیاد است.

مفارقت طولانی و ترک انفاق از دلایل طلاق از ناحیه زوجه می تواند باشد

باسلام
ترک نفقه به مدت شش ماه حق طلاق برای زوجه ایجاد میکند.