رفع اتهام آدم ربایی در دادسرا به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳,۱۲۶ #96860

من چند وقت پیش به اتهام ادم ربایی و ضرب و جرح با چاقو بازداشت شدم. الان با وثیقه ازاد شدم. پرونده الان هشت ماهه که توی دادسرا هست و هنوز چیزی ثابت نشده و مدرکی علیه من نیست. اگه شاکی الان رضایت بده پرونده بسته میشه؟ و یا اگه اشتباه نامه بنویسه؟

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام جرم آدم ربایی از جرایم غیر قابل گذشت است ودر صورت رضایت شاکی مجازات اعمال می گردد

با سلام
خیر بسته نمیشود چرا که آدم ربایی جزء علائم غیر قابل گذشت به حساب می آید

با سلام ، خیر زیرا از جرایم قابل گذشت محسوب نمی شود ‌‌.

درود جرم آدم ربایی جزء جرایم غیر قابل گذشت است

جرم آدم ربایی جزء جرایم غیر قابل گذشت است لذا در صورت رضایت شاکی خصوصی نیز از طرف دادستان تعقیب خواهید شد.