نفقه و مهریه به صورت اقساطی چگونه پرداخت میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۴۰ #96848

سلام.من و همسرم ۶ساله که ازدواج کردیم ولی الانزدیک به ۳ ساله که مشکل برخوردیم.واون رفته مهرشو گذاشته اجرا و نفقه هم میخواد.اما حدود ۳ ساله که ازم تمکین نمیکنه.نفقه بهش تعلق میگیره?
دوم اینکه من موقع خرید خونه ,خونه رو زدم بنامش ولی اقساطشو خودم میدم.ماهی ۴۰۰تومن .آیا میتونم مدعی بشم خونه گرفتم
سوم اینکه من فقط حقوق ماهیانم هست که ۲میلیونه.چطوری باید مهریه رو پرداخت کنم?واسه اقساط مهریه

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر باکره باشند میتوانند نفقه را مطالبه کنند ولی اگر نباشند باید عدم تمکین ایشان را اثبات کنید تا نفقه به ایشان تعلق نگیرد. باید دادخواست اعسار برای مهریه بدهید.