شکایت از فحاش تلفنی و پایان نامه نویس چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۳۷ #96840

با سلام چند ماه پیش با فردی در تلگرام آشنا شدم و قرار شد کار پایان نامه بنده را انجام بدهد این فرد خود را پژوهشگر برتر معرفی میکرد به طور شفاهی باهم به توافق رسیدیم و مبلغ 300 هزار تومان برایش کارت به کارت کردم بعد ایشان یک کار بسیار ضعیف تحویل بنده داد که استاد راهنما آن را قبول نکرد سپس این فرد در انجام و اصلاح کار تعلل کرده و جواب مرا نمیداد سپس از ایشان خواستم پول بنده را پس بدهد که این فرد خودداری کرد و در نامه ای به استاد راهنمای من به ایشان گفت که من کار پایان نامه ام را به بیرون داده ام و شروع به تهدید به بردن آبروی من در دانشگاه کرد سپس شروع به فحاشی کرد و پول من را هم پس نداد . آیا می توانم از ایشان به جرم کلاهبرداری ، فحاشی و تهدید به بردن آبرو شکایت کنم ؟ در صورت امکان حکم فرد چه خواهد بود ؟ در صورت شکایت از طرف دانشگاه برای من مشکلی پیش نمی آید؟ (شایان ذکر است بنده دیگر از کار ایشان هیچ استفاده ای نکردم)

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به این دارد که بتوانید اثبات کنید که ایشان مطابق قرارداد به آن عمل نکرده اند. در این صورت شکایت کلاهبرداری وارد نیست. ولی به جرم فحاشی و تهدید میتوانید علیه ایشان شکایت کنید.