آیا فیلم برداری از مامور نیروی انتظامی برای ارایه مدرک جرم است؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۱۲,۶۹۲ #96829

درود خدمت عزیزان بنده سوالی از محضرتون دارم ایا فیلم گرفتن از مامور نیروی انتظامی حین فهاشی به شهروند جرم است و سوال بعدی ایا ماموران میتوانند به این بهانه گوشی منو ضبط کنند و منو به کلانتری بردند و در اونجا منو متهم به درگیری با مامور و خلع صلاح کردند (که بنده به هیچ عنوان همچین کاری نکردم )و منو به امنیت اخلاقی بردند و بعد به دادسرا من می خواستم از مامور یگان امداد شکایت کنم بخداوندی خدا سوگند که غیر از حقیقت سخنی نگفتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایین سپاس

مشاوره حقوقی کیفری
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود خیر به صرف آنچه در سوال آمده جرمی واقع نشده است

خیر جرم نیست و باشکایت ب بازرسی ناجا و شکایت از مامورین مربوطه در دادسرا اقدام کنید هم برای گوشی هم برای ضرب و شتم

با سلام این عمل جرم نیست چون مامورین انتظامی نیز ملزم به اجرای قانون هستند

با سلام برابر قانون تصویربرداری از حریم خصوصی افراد که مطابق قانون سمعی و بصری جرم است،تصویربرداری و ارسال آن برای خارجی‌ها و دوول خارجی متخاصم علیه جمهوری اسلامی وتصویربرداری از استحکامات نظامی که مطابق ماده ۵۰۳ قانون مجازات اسلامی ممنوع است.از منظر قانون هیچ عملی جرم نیست مگر اینکه مطابق ماده ۲ قانون مجازات اسلامی برای آن مجازات در نظر گرفته باشدپیگیری و شکایت در دادسرای نظامی را میتوانید انجام دهید.

طبق بند (ج) ماده ۵ قانون نحوه مجازات اشخاصی که در امور سمعی و بصری فعالیت‌های غیرمجاز می‌کنند مصوب سال ۱۳۸۶ ، تهیه مخفیانه فیلم یا عکس مبتذل از مراسم خانوادگی و اختصاصی دیگران و تکثیر و توزیع آنها جرم محسوب می‌شود. طبق این ماده مرتکبان جرایم فوق به دو تا پنج سال حبس و ده سال محرومیت از حقوق اجتماعی و هفتاد و چهار ضربه شلاق محکوم می‌شوند.
برای پی گیری موضوع می توانید در دادسرای نظامی از مامور مورد نظر طرح شکایت کنید .وخسارتی اگر به شما وارد شده از جهت مطالبه کنید.

با سلام و احترام فیلم برداری به شرح متن جرم انگاری نشده است و فاقد وصف کیفر ی است ضمن اینکه فیلم شما هم برای اثبات اتهام مامورین کافی بر اثبات بزه انتسابی نخواهد بود چون فیلم و عکس صرفا اماره و قرائن محسوب می شود

جرمی واقع نشده وحق ضبط اموال شما را ندارند