دریافت سوء پیشینه در صورتیکه حکم حبس اجرا نشده باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۲۱ #96806

سلام در سال 95 از دادسرا به مدت( یک شب در باز داشتگاه موقت در زندان نزدیک شهر ری بازداشت شدم :واز من عکس وانگشت نگاری شد به جرم شهادت دروغ وتخریب) ولی با پروانه کسب تا قبل از روز دوم بیرون آمدم، والان دادگاه بدوی 3 سال حبس و70 ضربه شلاق حکم داده، و تجدید نظر من اعتراض کردم ،هنوز جلسه تشکیل نشده میخواستم بدونم ،الان سوئپیشینه ثبت شده برای من یانه برای کار میخوام برم بگیرم- واینکه امکان داره این حکم توی دادگاه تجدید نظر شکسته بشه باتشکر.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر سوء پیشینه بعد از اجرای حکم منظور میشود یعنی اگر به مدت سه سال حبس شوید برای شما دو سال سوء پیشینه خواهد داشت.