نحوه ازادی مجرم و وثیقه بعد از چند سال چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۲۱ #96787

سلام خدمت دوستان عزیز لطفا درمورد این مورد بنده رو راهنمایی کنید خیلی ضروری و مهمه:
پدر یکی از اقوام تقریبا8سال پیش که پیشش اشیاتاریخی جعلی بود و قصد فروششون رو داشت دستگیرشد و این شخص یکی دوهفته رفت زندان اما باوثیقه آزاد شده و حکم غیابی نسبت بهش صادرشده اما حکم نامشخصه چی هست الان صاحب وثیقه خواستار آزادی سندوثیقه را دارد و این شخص مجرم هم ازترس اینکه مبادا بره بابت ازادی وثیقه اقدام کنه دستگیرو زندانی بشه.
خواستم بدونم درمورد جرایم اینچنینی که تقریبا کیفر تا سه سال حبس هست الان بعدهشت سال اگروثیقه ازادبشه ایابازشخص مجرم را میفرستندکه مجازاتشو بکشه؟
یانه شامل مرورزمان شده و دیگرهیچ کیفری متوجه شخص نمیشه؟
شاکی ومدعی خصوصی هم نداره و تا به حال هیچ احضارواخطاری هم نیامده.

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ممکن است شامل مرور زمان شده باشد لذا بهتر است وکیل بگیرید تا از ایشان دفاع کنند و برای آزادی وثیقه اقدام نمایند.