بابت تقسیم ارث چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۹۶ #96785880

سلام
من پدرم فوت کرده پدرم دوتا زن داشته از زن اولش ۲ تا فرزند واز زن دومش که مادر من هست ۴تا فرزند داره و حالا پدرم یک ماشین تویوتا داشت که بعد از فوتش همون بچه زن اول پدرم اون رو برداشته ما میگیم بیا ماشین رو بفروشیم وپول هارو تقسیم کنیم اون میگه نه حالا من می خواهم از طریق راه قانونی اقدام کنم باید چکار کنم

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست انحصار وراثت نامحدود بگیرید بعد دادخواست تقسیم ترکه مطرح نمایید الزامی به تحریر ترکه هم نمیباشد.

با سلام هر یک از وراث حتی خود شما می توانید شخصا یا می توانید وکیل بگیرید و تمام کار را به وکیل بسپارید تا اموال توقیف شود اموال به فروش برود انحصار وراثت گرفته شود و هر یک از شما سهم خود را دریافت نماییدو اگر هر یک از وراثت دارد از اموال وراث ای استفاده می‌کند اجاره آن را نیز بگیرید

باسلام،ابتدا از دفاتر خدمات قضایی گواهی انحصاروراثت نمایید،وبعد تحریر وتقسیم ترکه امکان پذیر است.

با سلام
ابتدا باید انحصار وراثت بگیرید و سپس تقسیم تزکه و فروش مال مشاع
همگی از دفاتر خدمات قضایی انجام شود

درود بر شما .دوست گرامی اموال متوفی اعم از املاک و اتومبیل قبل انجام حصروراثت و پرداخت مالیات بر ارث قابل فروش نیست چون سند انها انتقال پیدا نمیکند .پس از طی مراحل حصروراثت و پرداخت مالیات دادخواست تقسیم مطرح نمایید.

سلام
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت از شورای حل اختلاف اقدام نموده ودر مرحله بعد دادخواست تقسیم ترکه ثبت نمایید

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید