به من گفتند که حکم جلب سیار رو گرفتند چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۹۸ #96742774

سلام
بنده در کارخانه ای بمدت ۳ سال بعنوان راننده کار میکردم و بعد از مشاجره لفظی با صاحب کار از کارخانه مرا بیرون کردند و مبلغ ۳ م از آنها طلب داشتم ولی از دادن پول من سر باز زدند و بجای آن محصولی از شرکت رو بجای طلب به من واگذار کردن که فقط بین من و آنها بوده این ماجرا و سندی امضا و ثبت نشده و لفظی بوده ولی بعد از ۶ ماه و بدون اطلاع من از بنده طرح شکایت خیانت در امانت کردن
و ۲ شاهد جعلی که از کارگر های کارخانه هستند ارایه دادند به دادگاه که بنده محصول رو تصاحب کردم قاضی هم غیابی چون از من آدرسی داشتن و ندادند و ابلاغیه ای به من نرسیده حکم یکسال حبس به من داده حالا تکلیف چیست و من باید چگونه ثابت کنم و در ضمن به من هم گفتند که حکم جلب سیار رو هم گرفتند لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوایند بدلیل غیابی بودن رای تقاضای واخواهی نمایید. در صورت موجود بودن ادله ی کاغی و شهود معتبر مبنی بر امانی نبودن اجناس به آنها استناد نمایید

با سلام اگر مستندی بر امانی نبودن اقلام تحویلی و همچنین تهاتر آن با طلب خود دارید خود به دادسرا مراجعه و بعد از سپردن قرار تامین مناسب تقاضای واخواهی نمایید.

سلام
اگر حکم غیابی صادر شده می توانید به آن تقاضای واخواهی کنید در این صورت دادگاه مجددا با حضور شما تشکیل جلسه میدهد و حکم جلب منتفی می شود و شما می توانید دفاعیات خود را مبنی بر مبرا بودن تان از اتهامات به دادگاه ارائه دهید.

سلام، اگر حکم غیابی هست نگران نباشید شما می‌توانید دلایلی بیاورید که حکم به شما نرسیده و از موضوع حکم اطلاع نداری و تقاضای واخواهی بدهی هم جلب شما ملغی می‌شود هم میتوانی از خودت دفاع کنی در موضوع خیانت در امانت اثبات اون اولا باید مکتوب چیزی رو به تو امانی سپرده باشن رو هوا و ضمن ادعا و شاهد که نمیشه شما هم دوتا شاهد ببر ولی اگر رای به شما ابلاغ واقعی شده باشد کار مقداری سخت هست معمولا به کسی که در جلسات نبوده تا از خودش دفاع کنه اجازه دفاع میدن نگران نباشید

سلام. واخواهی کنید. وهر دلیلی که دارید رو ارایه بدین ضمن واخواهی. اگر واقعا به بیگناهی خودتون اعتقاد دارید شهود او رو جرح کنید. درخواست جرحدشهود رو بدهید. جلب سیارم به این صورته که هرجا شما رو ببیند شکات میتونن به کمک نیروی انتظامی شما رو دستگیر کنند.