آیا چون کارفرما در جلسه حاضر نشده به در خواست من رسیدگی میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۵ #96741133

با سلام
بنده یک ماه پیش شکایتی داشتم مبنی بر دریافت حق بیمه و مزایای کار که کارفرما در جلسه اول حاضر نشد نماینده من(کارگر) هم در جلسه حاضر نبود .الان حدود یک ماه از این تاریخ گذشته و هیچ خبری از اداره کار نشده (چون گفتن که خبر میدن) الان تکلیف بنده چی هست ؟
کارفرمام هم مرتب تماس میگیره که برم شکایتم رو پس بگیرم
من نمیدونم که آیا حق به من داده شده یا نه؟
آیا چون کارفرما در جلسه حاضر نشده به در خواست من رسیدگی میشه؟
آیا لازم هست که من دوباره مراجعه کنم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در وهله اول امیدوارم اختلاف شما با کارفمایتان هرچه زودتر رفع شود و لیکن در پاسخ باید گفت با توجه به ماده ۱۶۲ قانون کار جای هیچ نگرانی نیست چرا که طبق این ماده قانونگذار هیاتها را مکلف کرده طرفین را کتبا دعوت کنند و عدم حضور هر یک از طرفین یا نماینده تام الاختیار آنها مانع رسیدگی و صدور رای نخواهد بود.

سلام
دوباره مراجعه کنید اداره کار
عدم حضور هر یک از طرفین ( خواهان و خوانده ) مانع از صدور رای نمیشود.
در صورتیکه مدارک کافی داشته باشید مراجع حل اختلاف بر اساس مدارک ارائه شده توسط شما بدون حضور خوانده نسبت به صدور رای اقدام خواهند نمود

سلام
می توانید مراتب را با حضور در شعبه و تقاضای مطالعه پرونده بررسی نمایید