میتواند طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۳۴ #96737947

ایا با مصرف متادون که گواهی پزشگی دارم زنم میتوند طلاق بگیرد درضمن مهریش را میدم و از خانه فراری است

مشاوره حقوقی خانواده
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعتیاد در صورتی که مستمر باشد و سبب عسر و حرج زوجه شود بله

با سلام و عرض ادب تحت شرایطی ایشان این اجازه را خواهند داشت که طلاق بگیرند

اگر اعتیاد مخل زندگی تشخیص داده شود بله میتواند

سلام درصورتی که عسر و حرج را بتواند ثابت کند بله

درود معمولا دادگاه مهلت یکماهه برای ترک می دهد وبعد از این زمان اگر ترک نکنید ویا استمرار در مصرف مواد مخدر داشته باشید می توانند طلاق بگیرند

مشروط بر این است که در فرصتی که دادگاه به شما میدهد جهت ترک، اقدام به ترک نمایید در غیر این صورت برای زوجه حق طلاق ایجاد میشود.

درود
درصورتی که بتوانید ترک کنیدیا سعی کنید ترک نمایید حق طلاقی برای زوجه نیست