طرفی که صاحب چک‌ها هستند وضعیت خوبی دارند وضعیت بنده چی میشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۴ #96737241

سلام
بنده ظهرنویس چک شده ام بعد از اینکه چک‌ها از بین رفته صاحب چک‌ها طی مراحلی رای به تضامن گرفته اند و رای قطعی شده .دادگاه خواستند که اموال منقول و غیرمنقول و ... را معرفی کنیم .بنده هیچ اموالی ندارم و کارگر روزمزد هستم .ولی طرفی که صاحب چک‌ها هستند وضعیت خوبی دارند حالا وضعیت بنده چی میشه لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با پرداخت محکوم به، مبلغ از صادر کننده قابل مطالبه خواهد بود

باسلام
می توانید محکوم به راباید پرداخت کنید ویا درصورتی یکجا ندارید اعسار بتقسیط بدهید وپس از پرداخت می توانید به صادر کننده چک برای پرداختهایت دادخواست مطالبه بدهید

با سلام و احترام ؛ در صورت پرداخت محکوم به از جانب شما گواهی پرداخت را اخذ و بطرفیت صادرکننده چکها دادخواست مطالبه وجه را پیگیری نمایید

سلام دادخواست اعسار و تقسیط نسبت به محکوم به مطرح نمایید تا به نحو اقساط دین را پرداخت نمایید .میتوانید نسبت ب مبالغی ک پرداخت نمودید دعوی مطالبه علیه صادرکننده مطرح نمایید و اموال ایشان را توقیف و یا حکم جلب بگیرید

چون رای به تضامن صادر شده طلبکار می‌تواند به هر یک از بدهکار یا ظهرنویسی مراجعه کند،شما دادخواست اعسار بدهید

با درود چنان‌چه دارنده به تکالیف قانونی خویش عمل نکرده باشد حق رجوع به ظهرنویس را ندارد، وگرنه اموال شما نیز قابل توقیف بوده و چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید و مالی ندارید میتوانید اعسار دهید
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

چون حکم به پرداخت تضامنی صادر شده طرف طلبکار میتواند به هریک که تمایل داشته باشد مراجعه کند . اگر اموالی ندارید باید دادخواست اعسار مطرح کنید تا بدهی شما تقسیط گردد .