در خصوص رفع محدودیت های اساسی که اداره مالیات لحاظ کرده؛ چه اقدامی میتونیم انجام بدیم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۶۴ #96723621

سال گذشته با بسته شدن حساب ها متوجه شدیم که چند شرکت از کد اقتصادی ما سواستفاده کرده اند و اداره مالیات مبلغ زیادی مالیات برای ما تعیین کرده است و با توجه به راهنمایی خود اداره مالیات، اقدام به شکایت از آن شرکت ها کردیم، پس از یکسال و با توجه به اطاله متعدد دادرسی هنوز نتوانستیم از دادگاه حکمی در خصوص مجرمین بگیریم، در خصوص رفع محدودیت های اساسی که اداره مالیات لحاظ کرده چه اقدامی میتونیم انجام بدیم؟

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تا تعیین تکلیف نهایی‌ رفع توقیف بی‌فایده است

با سلام
تا زمان مشخص نشدن وضعیت رفع توقیف امکان ندارد

باید تعیین تکلیف شود فعلارفع توقیف امکان ندارد

سلام تا زمان تعیین تکلیف پرونده های مطروحه امکان رفع مسدودی وجود نداره

دلایل و مدارک و مستندات خود را برای دفاع در جلسه دادرسی مهیا کنید

دوست عزیز
در این خصوص دو راه وجود دارد. یکی پیگیری از دادگاههایی که طرح دعوا کردید و دوم مراجعه به اداره مالیات مربوطه و ارائه درخواستی به رییس اداره جهت مذاکره حضوری و در صورت تایید ایشان با واگذاری سندی معادل یا بالاتر از عدد مبلغ مالیات برآوردی، محکومیت های اعلامی تا مدت مقرر رفع شود و الا راه دیگری وجود ندارد.

با سلام
علاوه بر پیگیری شکایت علیه مقصرین، به نظر می رسد می توانید از طریق دیوان عدالت اداری، درخواست دستور موقت مبنی بر رفع محدودیت های مالیاتی نمایید و دیوان را مجاب نمایید که تا زمان تعیین تکلیف نهایی پرونده خود علیه مقصرین، این محدودیت ها موقتا رفع شود... از جمله مثل رفع ممنوع الخروجی مدیران و...