لطفا نسبت به عواقب ورشکستگی فروشنده، برای بنده و اقدامات لازم راهنمایی نمایید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۲ #96720894

با سلام
بنده یک واحد آپارتمان در سال ۹۴ به صورت قولنامه ای پیش خرید کرده ولی فروشنده به علت فروش مال غیر محکوم و زندانی شد. پیش از محکوم شدن سند مادر ملک را به شخص دیگر انتقال داد و این شخص پس از تسویه حساب به بنده وکالت داد و بخشی از سند اصلی را به بنده انتقال قطعی داد و در حال حاضر ملک در تصرف بنده است. در تاریخ ۹۸/۴/۱۵ دادگاه رای به ورشکستگی شخص زندانی با تاریخ توقف ۹۳/۱/۱ داده در حالی که این فرد اصلا تاجر نبوده و تاریخ پروانه کسب اعلام شده در رای ۹۴/۱۲/۴ است. و شاکیان رای ورشکستگی همگی اقوام درجه یک ایشان هستند.
لطفا نسبت به عواقب این رای برای بنده و اقدامات لازم راهنمایی نمایید.
با تشکر

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی بعنوان شخص ثالث به رای صادره اعتراض نمایید، ضمن اینکه شما به حقتان رسیدید اکنون دنبال چه میگردید

تاریخ قراردادها و مفاد آنها میبایستی مطالعه شود

با سلام
پرونده باید دقیقا مطالعه بشه
تاریخ قولنامه و قراردادها و محتوای آنها مهمه