جهیزیه را چگونه باید ببرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۰۰ #96708947

سلام میخواستم بدون وقتی نه من برای طلاق اقدام کردم ولی همسر و نمیدونم اما میان جهزیه و باید مامور کلانتری با حکم میبرن چه عدله ای وجود داره که بهشون این اجازه و میدن یعنی ایشون اقدام به طلاق کردن که حکم دادن بهشون

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تقاضای استرداد جهیزیه مطرح بفرمائید

برای استرداد جهیزیه نیازی به ثبت دادخواست جهت امر طلاق نیست،میتوان خارج از آن سیکل نیز اقدام نمود و حتی در قالب دستور موقت نیز میتوان این موضوع را پیگیری نمود تا مادامی که حکم نهایی صادر شود،اموال نزد امین به امانت بماند

با سلام
جهازیه متعلق به زوجه میباشد و در هر حال میتوان آن را مطالبه یا از زندگی مشترک خارج نماید
تامین لوازم و اثاث زندگی بر عهده ی زوج میباشد
برای استرداد جهازیه میتوانید دادخواست استرداد به طرفیت زوج به دادگاه ارایه نمایید

زوجه در هر زمان می تواند تقاضای استرداد جهیزیه نماید اهم از اینکه تقاضای طلاق کرده باشد یا خیر

سلام
برای هر چیز راهکار قانونی وجود دارد. راه خروج جهیزیه از منزل دادن دادخواست استرداد جهیزیه است.به استناد لیست سیاهه جهیزیه که مرد امضاء کرده است

زوجه می تواند دادخواست استرداد جهیزیه را علیه زوج ثبت کند

سلام
بدون درخواست طلاق،زوجه میتواند تقاضای استرداد جهیزیه کند