آیا از برادرم میتوانم به جرم تهدید شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۱۱ #96703265

سلام. وقت بخیر
خواهر بنده از طریق پیغام گذاشتن روی پیغامگیر تلفن منزل بنده، بیان کرده است که برادرم گفته ماشینم را آتش خواهد زد‌. همچنین برادرم به من و همسرم از طریق پیامک تلفنی فحش گفته است که ما هیچ جوابی نداده‌ایم. صدای ضبط شده در پیغامگیر تلفن منزل ما میتواند گواهی این تهدید باشد؟
ضمن اینکه برادرم طی تماس تلفنی گفته بوده که شیشه های مغازه تان را هم پایین می اورم.
ماشین بنده ۸۰۰ میلیون تومان می ارزد و منزل مادرم بوده است. بنابراین ایشان توانایی انجام این تهدید را داشتند. وقتی من متوجه شدم ماشینم را به پارکینگ عمومی منتقل کردم. برادرم پیامک زد که " مغازه ات را میخواهی جا‌به‌جا کنی؟" هم چنین در پیامک گفته که "می‌ایم به همه همسایه هایتان میگویم که شما دزد هستید" ایا اینها میتولند کمک کند که جرم تهدید برادرم ثابت شود؟

مشاوره حقوقی تهدید
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما می توانید ازبابت تهیدید و توهین و فحاشی از ایشان شکایت کیفری کنید.

با سلام
تحت عنوان افترا و تهدید شکایت مطرح کنید

سلام وقت بخیر
امکان شکایت تحت عنوان تهدید و افترا ار دارید.

می توانید با عنوان تهدید و تهمت و افترا شکایت کنید

می‌توانید به جرم توهین و تهدید شکایت کنید. هیچکدام از موارد مذکور در صورت سوال، مصداق جرم افترا نیست؛ چون اعلام دزد بودن شما به همسایگان انجام نشده، بلکه تنها تهدید شده است.

با سلام
بله می توانید با عنوان تهدید و تهمت و افترا شکایت کنید

درود :ازطریق دفاتر الکترونیک قضایی تحت عنوان تهدید وافترا اقدام به شکایت کیفری نمایید.