اگر کارفرما ترک کار بزند میشه شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۲ #96690924

سلام. من کارمند آژانس هواپیمایی هستم از اول مرداد بخاطر شرایط کرونا مدیرم گفت دیگه نیا دفتر فعلا و مرداد رو مرخصی بدون حقوق بهم داد. ولی گفت بیمه رو برام رد میکنه. در ضمن تاکید کرد که اصلا دفتر نیام و میخاد دفتر تعطیل باشه.
حالا میخام بپرسم اگر بهم دروغ گفته باشه و ترک کار بزنه من چیکار میتونم بکنم؟ میتونم ازش شکایت بکنم که منو اخراج کرده؟ و از زمانی که بفهمم چقدر وقت دارم اقدام کنم برا بیمه بیکاری؟ چون تا اونجایی که میدونم بیمه ی مرداد رو وقت دارن تا اخره شهریور رد کنن. اگر من تا اخر شهریور صبر کردم و چک کردم دیدم رد نکرده میتونم بلافاصله برم برای مردادم شکایت کنم؟ یا اون موقع دیگه دیر شده و بیمه بیکاری برای مرداد بهم تعلق نمیگیره؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید ظرف ۳۰ روز دادخواست بازگشت به کار بدید و اعلام کنید که اخراج شدید و ترک کار اعلامی از طرف کارفرما صحت ندارد و شما حاضر به همکاری و حضور در شرکت هستید