از چه طریقی می توانم برای اخذ گواهی حصر وراثتی که مفقود شده اقدام کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۱ #96689627

چطور می توانم گواهی المثنی حصر وراثت برای پدرم بگیرم؟ گواهی اصلی گم شده فقط کپی دارم. به کجا باید مراجعه کنم؟

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به شعبه صادر کننده مراجعه کنید

شما میتوانید به عنوان ذینفع به شعبه صادر کننده حصر وراثت مراجعه و با داشتن مدارک از جمله گواهی فوت و مدرک شناسایی درخواست المثنی کنید

سلام به شورای حل اختلافی که بدوا اقدام به صدور گواهی نموده است مراجعه نمایید

به مرجعی که قبلا گواهی حصروراثت راصادرکرده مراجعه کنید

با سلام
با مراجعه به شعبه صادر کننده گواهی