جعل ظهر نویسی چک تضمینی قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۸۱ #96676

باسلام
بنده یه شخصی طی یک فقره چک پولی قرض دادم,ولی بعد از وصول چکم یک فقره چک تضمینی دروجه من گرفته و خودش پشت نویسی کرده و باهاش ماشین خریده,حالاکه من درخواست مطالبه وجه دادم این چک رمزدار رو استعلام کرده و گفته که این پول رو بهم برگردوندم و باهاش رای گرفته
درصورتی که من اون چک تضمینی رو وصول نکردم و پشتشم امضانکردم و اصلا ازوجودش اطلاعی نداشتم
حالا باید چجور ثابت کنم من این پولو نگرفتم و هنوز طلبکارم؟ادعای جعل باید کنم؟
چون خودش چک رو درخواست داده خودشم پشت نویسی کرده

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورتیکه امضای شما را جعل کرده باشند میتوانید علیه ایشان شکایت کیفری کنید.