مزاحمت همسایه رو چطور پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۳۸۰ #96666555

درود برشما
پدر بنده در زمان حیات دو همسر اختیار کرده بودند و یک آپارتمان ۴واحدی داشتند که قبل از مرگ یک واحد را به‌ نام یکی از برادرهای ناتنی و دو واحد را به‌نام مادرم و یک واحد را به نام خواهرم زدند، بابت این جریان دلخوری بین خانواده همسر اول و خانواده ما پیش آمده که چرا سه واحد بنام خانواده ما هست و یک واحد به‌ نام خانواده همسر اول. از طرفی یک خواهر ناتنی هم دارم که کمی مشکل اعصاب دارد، مطلقه هستند و یک پسر نوجوان هم دارند درحال حاضر برای اذیت و آزار ما ایشان در همان واحد برادر ناتنی ساکن هستند و به شدت پرخاشگر و بددهن هستند پرونده‌های متعدد درکلانتری دارند انقدر آزار و اذیتشون زیاد شد که مادر خانه را اجاره داد و جای دیگری را اجاره کرد برای زندگی حالا خواهر ناتنی علاوه بر اینکه آرام نشده بدتر مستاجرها را اذیت می‌کند داد و فریاد و فحاشی، همین اواخر شیشه اتومبیل همسایه را شکست که صورت‌جلسه شد.یک گروه واتس‌اپ هم هست برای مسائل ساختمان که داخل گروه پر از فیلم و صدای این خانم در حال فحاشی و داد و بیداد حتی یک فیلم هم هست که پسرش رو از مچ پا از پنجره آویزان کرده به قصد تنبیه.حدود ده سال پیش هم وقتی بیرون بودیم آمده بود روی در و دیوارهای واحد عذر می‌خوام مدفوع مالیده بود که شکایت کردیم صورت‌جلسه کردیم ولی ادامه ندادیم به خاطر روابط. ولی الان خیلی شدید مستاجرها رو اذیت می‌کند با صدای داد و بیداد و دعوا با پسرش.تو بهزیستی هم به دلیل کودک آزاری پرونده دارد. به برادر ناتنی(صاحب واحد) هرچقدر تذکر می‌دهیم انکار می‌کند و ترتیب اثر نمی‌دهد الان چاره چیست؟ حاضر به خرید یا فروش واحد هم نیست

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکواییه مزاحمت از دفاتر قضایی ثبت کنید

باسلام استشهادیه تنظیم و با۱۱۰ تماس بگیرید و موضوع را صورتجلسه سپس اقدام به طرح شکایت نمایید.

بااحترام
باید استشهاد و نیز تمامی مدارکی دال بر اثبات مزاحمت شکایت نمایید

باسلام
شکایت نمایید و پیگیری کنید .

با درود چاره جز طرح شکایت و پیگیری نیست.

سلام و درود
با شکایت موضوع خود را پیگیری نمایید
در صورت توهین یا فحاشی و ... که عناوین اتهامی مجزایی است محکومیت های درخور میتوانید بگیرید
برای شکایت نیز میبایست مستندات و ادله قابل قبول ارائه کنید
یا شخصا و با مراجعه به دادسرا یا دفاتر خدمات قضایی طرح شکایت کنید
یا ابتدا زمانی که مزاحمت ها ایجاد شده همان زمان با نیروی انتظامی درمیان گذاشته و از ایشان صورتجلسه گرفته و با ان شکایت کنید
یا ابتدا استشهادیه از همسایگان گرفته و روی آن اقدام کنید
موبق و موید باشید

بادرودوسلام ازطریق دفاترخدمات الکترونیک قضایی شکایت خودرا تنظیم نموده و پیگیری نمایید.