آیا پدربزرگم جزو تبعه کشورشون ثبت شدن؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۶۲ #96662684

باسلام،من پدربزرگ پدریم،خیلی سال پیش به ایران مهاجرت کردند،و چون زمان رضاخان شناسنامه میدادن ب راحتی به همه،ایشون هم شناسنامه و تابعیت ایرانی دارن.اما هم خودشون هم مادربزرگم ک هردوبه رحمت خدارفتن میگفتند که اهل شوروی و با روسیه تزاری سابق بودند،و اونجا متولد شده بودن .حالا من میخواهم بدونم،آیا این قضیه را میتونم ازطریق کنسولگری روسیه پیگیری کنم و ازشون لخواهم که بررسی کنن آیا پدربزرگم جزو تبعه کشورشون ثبت شدن یانه؟ چون ازاین طریق احتمال دریافت شهروندی خونی روسیه برای من خیلی بالاترمی رود.ازطرفی نمیدونم چطوری ثابت کنم که پدربزرگم اهل اونجا بودن،ظاهرشون کاملا شبیه روسها بوده،اما الان خیلی وقته فوت شدن.مادرب رگمم فوت شدن.چطور میتونم پیگیری کنم؟ چون نمیخواهم این وسط کسی سرم را کلاه بگذارد .

مشاوره حقوقی مهاجرت کاری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام از طریق اداره امور اتباع و همچنین سفارت روسیه پیگیری بفرمایید.هر آنچه لازم باشد بدانید توسط سفارت به شما گفته خواهد شد

از طریق امور اتباع پیگیری نمایید

یا سلام،از اداره امور اتباع پیگیری کنید.

سلام از طریق سفارت روسیه اقدام کنید

با سلام باید از طریق امور اتباع پیگیری نمایید

سلام می بایست از طریق امور اتباع پیگیری نمایید

موضوع از اداره امور اتباع قابل پیگیری است