آیا با این شرایط بنده اجازه فسخ دارم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۶۳ #96643060

با سلام
من یک ملک ۱۸۰ متری را به قیمت یک میلیارد خریداری نمودم و مبلغ ۴۰ میلیون به عنوان بیعانه در زمان قولنامه به بنگاه پرداخت نمودم.
قبل از انتقال سند متوجه عقب مشینی ملک مذکور به میزان ۲۰ متر مربع شدم.
آیا با این شرایط بنده اجازه فسخ دارم؟
در صورت فسخ معامله بنگاه می تواند کمیسیون معامله را از من بگیرد؟
بنگاه میخواهد مبلغ ۱۰ میلیون از ۴۰ میلیون را کسر کرده و باقیمانده را به من پس بدهد.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بابت فسخ قرارداد باید به شرایط و مندرجات قرارداد مراجعه کنید .بنگاه حق کمیسیون خودرا می گیرد ولی طبق تعرفه یا توافق

با سلام
فسخ معامله در شرایط قرارداد ذکر شده است. حق کمیسیون بنگاه باید مطابق تعرفه اتحادیه املاک است.

سلام
امکان فسخ معامله مشروط به عدم اگاهی شما از امکان عقب نشینی ملک میباشد و یا رفتار فروشنده و سو نیت وی در عدم اگاهی شما بهرحال در قالب خیار غبن و یا خیارات تخلف از وصف و در کل خیلی دیگر از خیارات که شاید بیان ان بدون ارایه دلیل حتی بعنوان مشاوره نیز حالت تمسخر بخود بگیرد لکن امکان فسخ معامله از نظر من هست
کمیسیون بنگاه را میشود با مراجعه به اتاق صنف انها و اگاهی از مبلغ تعرفه فهمید و سپس در صورت عدم قبول بنگاه میتوان از وی شکایت حقوقی مبنی بر استرداد وجه مطالبه نمود

سلام دوست عزیز
بایستی قرارداد شما مطالعه شود اگر از این مورد اطلاع نداشته باشید امکان فسخ برای شما وجود دارد
در هر حال دلال می بایست اطلاعات کلی ملک را در اختیار شما بگذرد و این اطلاعات بایستی صحیح و کامل باشد و بنظر می رسد در این مورد صدق نمی نماید و میتوانید کمیسیون خود را از ایشان پس بگیرید

با سلام
امکان فسخ معامله بستگی به مفاد قرارداد و میزان اطلاع شما از وضعیت ملک و طرحههای احتمالی تعریض ملک دارد. کمیسیون بنگاه ارتباطی به ماهیت قرارداد شما ندارد.

با سلام
اصل بر این است که مشتری نا آگاه و فروسنده آگاه در موضوع مانه فی ست.
لذا در فرضی که خریدار مطلع از وجود طرح عقب نشینی نبوده و فروشنده نیز وی را مطلع نکرده،قابلیت فسخ وجود دارد. ‌با این حال باید توجه داشته باشید که در متن قرارداد چه مفدی مکتوب گردیده،چ بسا از متن چنین براید که مطلق ملک موضوع قرارداد است و مسوولیت طرح های عارض بر ملک را از فروشنده سلب کرده باشد.
در رابطه با کمسیون بنگاه که نوعی دلالیست،ماکسیمم حق کمیسون نمیتواند بیشتر از مصوبه ی اتحادیه صنوف باشد. اگرچه در صورت فسخ قرارداد نیز محق دریافت حق کمیسیون خواهد بود
موفق باشی

سلام امکان فسخ معامله بستگی به مفاد قرارداد و میزان اطلاع شما از وضعیت ملک و طرحههای احتمالی تعریض ملک دارد. کمیسیون بنگاه ارتباطی به ماهیت قرارداد شما ندارد. اخذ این مبلغ گزاف تعرفه قانونی بنگاههای املاک نیست و میتوانید نسبت به این موضوع در اتحادیه صنفی مربوطه طرح شکایت نمایید.و الزامی به پرداخت آن جز در حدود تعرفه ندارید.