میگه باید بری درخواست طلاق بدی وگرنه خودم اقدام میکنم، چکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۸ #96632847

با سلام همسرم مدارکی داره از فضای مجازی که من عکس ویس و فیلم دارم میگه باید بری درخواست طلاق بدی وگرنه خودم اقدام میکنم برای طلاق لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم

من این کارو انجام بدم یا نه؟
یا اجازه بدم خودش اقدام کنه اصلا میتونه ثابت کنه چون خودش همه گوشی منو هک کرده داده دست وکیل و اینکه یک واحد مسکن مهر هست که هنوز تحویل ندادن و یک سواری تیبا میتونم توقیف کنم این دو تا رو فقط دارایش اینه میتونه منو از خونه بیرون کنه ایا؟ من نمیخوام جدا بشم چکار میتونم بکنم لطفا راهنمایی کنید منو

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شما نفقه و مهریه را مطالبه نمایید
اگر نمیخواهید طلاق بگیرید پس با زوج توافق نمایید

از بعد حقوقی به مسئله نگاه کنیم حق طلاق بامرد بوده و نیاز به دلیل خاصی ندارد و این کار ایشان بیشتر برای راضی کردن شما به بخشش مهریه و نوعی طلاق توافقی خواهد بود

ماشین تیبا و مسکن مهر متعارف و نیاز فرد و از مستثنیات دین می باشد و قابل توقیف و فروش نیست

درخواست مهریه هم باتوجه به شرحی که فرمودید درنهایت با اعسار مرد اقساطی خواهد شد

پیشنهادم اگر تصمیم به زندگی دارید مصمم بمانید بلکه با ابزار مهریه زندگیتونو ادامه بدین و اگر قصد جداشدن دارید حتما پیگیر مهریه باشید در هرصورت دین مرد خواهد بود و در هرصورت باید بپردازد چه یکجا و چه به صورت اقساط

موفق باشید

سلام و درود
بستگی به تصمیم شخصی خودتان دارد، اگر همسرتان حاضر است شما را طلاق بدهد بهتر است موافقت کنید زیرا ممکن است در آینده با طلاق دادن شما موافقت نکند، مهریه هم که ندارد بپردازد و شما در صورتی که کیس های بهتری داشته باشید میتوانید مجددا ازدواج کنید ولی اگر فرزند مشترک دارید بخاطر فرزندان مشترک مقاومت کنید.
موفق باشید

شما بابت مهریه می توانید خودرو را توقیف کنید و به نظر بنده شما اقدامی نکنید و بگذارید خودش اقدام کند و دادخواست طلاق بدهد ولی شما حتما خودرو را توقیف کنید