آیا تمکین بر شکایت ترک انفاق اثر میگذارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۹۴ #96613233

سلام
زوج عدم تمکین زد و باید مسکن و اثاث تهیه میکردن که اجراییه نمیزنن. اظهارنامه فرستادن که کلید رو تحویل شعبه دادن و دروغ بود و من هم متقابلا اظهارنامه فرستادم که به دادگاه مراجعه کردم و ادعاتون کذبه و آماده تمکینم، شکایت ترک انفاق برای نبود مسکن کرده بودم که در روند پرونده ترک انفاق نوشته شده که به زوج ابلاغ فرستادن.
سوال هام اینه:
۱. ابلاغ یعنی دادسرا انفرادی حضورشون رو خواستار شده؟
ممکنه با اون اظهارنامشون ادعا کنن که فراهم کردن؟
توی پیامک هم گفتن همه چی آمادست خودت رفتی و خودتم برگرد.
۲. چون از طریق تمکین اجراییه نمیزنه و میگه خونه تهیه کردم ( قولنامه به نام پدرشون میگیرن )، دادسرا از زوج قولنامه مستقل و نماینده ای برای بازدید اثاث و منزل نمیفرسته؟
۳. اگر من کلید رو ازشون تحویل بگیرمو برم جایی که میگن، تاثیری توی شکایت ترک انفاق داره و ممکنه رد شه؟
در ضمن ضمیمه ش شکایت تدلیس در ازدواج هم زده بودم، میخوام بدونم رفتنم به ضررمه یا نه؟
چون میخوام برای این مدت که بلاتکلیفم گذاشتن و دروغ هاشون پاسخگو باشن و مستقل و در شان من زندگی رو مهیا کنن.
ایشون قصدشون تحت فشار گذاشتن من از گذشتن حقوق قانونیم هستن تا راحت جدا شن.

ممنون از شما

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

. ابلاغ یعنی دادسرا جلسه رسیدگی تعیین کرده است با حضور طرفین
شما می توانید درخواست ارسال کارشناس برای ملاحظه منزل نمایید
. اگر من کلید رو ازشون تحویل بگیرمو برم جایی که میگن، تاثیری توی شکایت ترک انفاق داره و ممکنه رد شه؟خیر
در ضمن ضمیمه ش شکایت تدلیس در ازدواج هم زده بودم، میخوام بدونم رفتنم به ضررمه یا نه؟ خیر به ضررتان نیست

سلام
صرف اظهارنامه کافی برای اثبات تهیه مسکن نیست و زوج باید قولنامه ای بنام خودش نه پدرش ارائه دهد تا ثابت شود منزل مسکونی علی حده تهیه کرده است

تمکین زمانی قابلیت اجرادارد که زوج تقاضای صدور اجراییه کند و مددکار منزل و اثاث تهیه شده توسط زوج را تایید کند

با سلام ملاک برای گواهی نشوز و عدم تمکین شما صدو اجراییه و عدم اجابت اجراییه صادره از اجرای احکام است. اجرای احکام نیز میبایت معد بودن منزل و وسایل زندگی را بایستی احراز نماید. و قبل از صدور اجراییه زوج عذری برای عدم پرداخت نفقه ندارد. و همچنان مکلف به تکالیف زناشویی است.