با اظهارنامه میتوانم به پول رهنم برسم یا باید کار دیگری کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۵۴ #96612943

با سلام و احترام
اینجانب یک واحد منزل مسکونی را به مدت یکسال اجاره و رهن کردم که تاریخ انقضای قرارداد امروز می باشد. با وجود اینکه از ۴ ماه قبل به صاحبخانه اطلاع دادم که قصد تخلیه خانه را دارم و نزدیک به ۲ ماه هم هست که خانه را تخلیه کرده ام و در این مدت مرتب از طرف بنگاه‌های مختلف برای دیدن و نشان دادن خانه به مستاجرها می آمدند و ما هم همکاری می کردیم. فلذا با این وجود موجر بنده می‌گوید تا مستاجر جدید پیدا نشود پول رهن شما را نمیدهم. قابل ذکر است که به شورای حل اختلاف مراجعه کردم و در مورد قرار تامین برای تحویل کلیدهای منزل صحبت کردم ولی آنها این را قبول نکردند و گفتند تنها راه پیش روی شما نوشتن اظهارنامه است و در مورد تحویل کلید منزل گفتند یا تحویل بنگاهی که قرارداد نوشته شده داده شود و پشت قرارداد این موضوع نوشته و امضاء شود یا اینکه تا معلوم شدن تکلیف پیش خودت باشد. بنده اظهار نامه را نوشتم ولی می خواستم بدانم تکلیف کلید و مسولیت خانه چه می شود چون من خانه را تخلیه کرده و در محله دیگری ساکن می باشم و اینکه با این اظهارنامه میتوانم به پول رهنم برسم یا باید کار دیگری کنم؟
متشکرم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم پرداخت پول رهن پس از اظهار رنامه باید دادخواست داده و خسارات را هم مطلبه نمایید. ضمنابا تقاضای قرار تامین خواسته ملک را نیز توقیف نمایید.

باسلام، اظهارنامه صرفا اعلام حق بطور رسمی میباشد و به تنهایی ضمانت اجرایی ندارد و شما برای دریافت ودیعه میبایست با توجه به مبلغ ودیعه به دادگاه یا شورای حل اختلاف مراجعه نمایید

اظهار نامه فقط برای انعکاس یک ادعا به طرف مقابل است برای احقاق حق باید در دادگاه یا شورای حل اختلاف طرح دعوی کنید.

با سلام، اظهارنامه از نظر قانونی ضمانت اجرایی ندارد و صرفا جنبه اعلامی دارد، باید نسبت به طرح دعوی حقوقی مبنی بر مطالبه وجه(ودیعه اجاره) اقدام نمائید ...