پلیس اجازه دستگیری دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷۰۹ #96598531

ایا پلیس حق داره دختر و پسری که نسبت پسر دایی و دختر عمه دارند را در حال بغل کردن دستگیر کند؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتی که درملا عام ویابه شکل هنجارشکنی باشد می تواند

بسمه تعالی : در موارد مطروحه خدمت شسما عرض کنم نظر به دو مطلب پلیس میتواند.
۱) فعل حرام یا فعلی که جرم باشد و یا تجاهر به فسق یا فعل حرام یا رفتار مجرمانه
۲) (بند یک) در انظار عمومی یا اماکن عمومی .
لذا درتمامی موارد فوق الذکر پلیس و ظابطان دادگستری و مدعی العموم میتوانند اعلام جرم کرده و مجرم را( با رعایت حقوق شهروندی ) دستگیر نماید
از لطایف کلام برادر عزیز در حکومت اسلامی و اسلام تعاریف خوبی نسبت به غیرت و ناموس و تعصب بر خانواده شده تقاضا دارممطالعه بفرمایید .

با سلام اجازه دستگیری دارند

با سلام
اولا پلیس یا هر مرجع دیگیری ، اطلاع از موضوع ندارد که این دو آقا و خانم ، خواهر و برادرند ، فامیل و آشنا هستند یا نامحرم و غریبه اند لذا در ضورت مشاهده برخورد قانونی میشود
و ثانیا نیز هر چند که طرفین فامیل ( پسر دایی و دختر عمه ) باشند اما خب پسر دایی و دختر عمه نیز با هم نامحرم میباشند و قابل پیگیری میباشد .

در جرایم مشهود ضابطین حق تفتیش و در صورت لزوم دستگیری دارند

سلام
بله چون از نظر شرعی نامحرم هستند و مرتکب جرم شدند

از آنجا که شرعا محرم محسوب نمی شوند، در صورتی که در منظر عموم باشد، می تواند دستگیر کند.