آیا باید درخواست ارسال پرونده به اجرای احکام بدهم تا حکم اجرا بشود و همسرم نشوز بشوند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۳۵۸ #96596978

سلام
درخواست عدم تمکین دادم همسرم( زوجه ) تمکین نکردن و رای صادر شد که مهلت بیست روزه برای اعتراض داشتن که اعتراض هم نکردن بعد ان بنده درهمان شعبه درخواست صدور اجرایئه دادم که بهشون ابلاغ شد ولی باز خبری از تمکین نشد
۱- ایا باید درخواست ارسال پرونده به اجرای احکام بدهم تا حکم اجرا بشود وهمسرم نشوز بشوند؟
۲- اگر درخواست صدور اجراییه از اجرای احکام نکنم (یعنی عدم ارسال پرونده به اجرای احکام )چه اتفاقی میفته مزایا و معایبش چیه؟
۳-با این اوصاف قبل اینکه پرونده به اجرای احکام فرستاده بشه ایا همسرم ناشزه محسوب میشوند؟
۴-قبل ارسال پرونده به اجرای احکام ایا نفقه بهشون تعلق میگیره؟
لطفا به ترتیب سوالام جواب بدین سپاسگذام که وقت میذارین و جواب سوالات مارو میدین

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صدور حکم به منزله عدم تمکین نشوز زوجه می باشد
ایشان حق مطالبه نفقه را ندارند مگر تمکین کنند
همچنین با توجه به عدم تمکین زوجه اکنون می توانید به استناد رای صادره اقدام به تقاضای ازدواج مجدد کنید

سلام
پاسخ سوال یک و دو شما مشترکا: احتیاج به صدور اجرائیه جهت حکم عدم تمکین نمی باشد.
۳-از زمانیکه شما برای ایشان اظهارنامه ارسال نموده اید،در صورتی که تمکین صورت مگرفته باشد ایشان ناشزه محسوب میشوند
۴-باتوجه به اینکه مهلت مقرر جهت اعتراض گذشته و ایشان اقدامی نکرده و رای قطعی شده است،لذا جهت عدم تعلق نفقه به ایشان زمان ارسال پرونده به اجرای احکام تاثیری در این خصوص ندارد.

با سلام
همسر شما از زمان ارسال اظهار نامه به ایشان و نیامدنش ناشزه محسوب می گردد و برای ان امر نیازی به صدور اجرائیه برای حکم عدم تمکین نیز نمی باشد.

سلام، نیازی به اجرای احکام اعلامی نیست چون اگر در خصوص نفقه اقدام کرد شما حکم قطعی عدم تمکین رو ارائه بدی همسرتان ناشزه محسوب می‌شود