اگر فردی ماشین را بدون آن که مالکش باشد بفروشد می توان از او شکایت کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۰ #96596964

سلام
پدرم سال ۸۸ خودرویی از یک بنگاه خرید. خودرو به نام یه بنده خدای دیگه بوده و بنگاه دار خودشو به عنوان خریدار توی قولنامه ذکر کرده.
بعد معامله سند و برگ سبز ماشین که به نام یکی دیگه بوده رو به بنگاه دار تحویل دادیم تا بره و از اون بنده خدا وکالت بگیره برای کارای پلاک و تغییر مالکیت.
متاسفانه بعد از گذشت ۱۰ سال نه پدرم پیگیر سند شده و نه بنگاه دارخبر داده.
تازگیا من خودم پیگیری کردم و بنگاه دار رو پیدا کردم ایشون میگن سند و برگ سبز خودرو دست من نیس و گم شده.
ماشین در حال حاضر نه سند داره نه برگ سبز فقط قولنامه داره. منم قصد فروش دارم ولی نمیشه بااین تفاسیر
لطفا راهنماییم کنید که چکار باید بکنم
اگه بخوام خودم دنبال صدور سند و برگه سبزش باشم چه کارایی باید بکنم.
ممنون

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با داشتن وکالت کاری از پدر خود پیگیر شوید و ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و اگر مصالحه صورت نگرفت
برای فروش مال غیر از ایشان شکایت نمایید

با احترام عمل بنگاه مربوطه فروش مال متعلق به غیر یا در خوشبینانه ترین حالت معامله فضولی است قبل از اینکه بخواهید در مورد اسناد و مدارک خودرو چاره اندیشی کنید در مورد تکلیف اصل مالکیت خودرو چاره اندیشی فرمائید.