مکالمه ضبط شده میتواند موجب اثبات حرف در دادگاه باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۰,۱۷۴ #96596

من یک گوشی موبایل به قیمت 750 هزار تومان فروختم 500 هزار تومان چک گرفتم و 250 هزار تومان مابقی را گفته به حساب می ریزم و مدرکی ندارم به جز این که در یک مکالمه ضبط شده از او پرسیدم که 250 هزار تومان باقیمانده را کی به حسابم می ریزید و او گفت روز بعد ساعت 9 صبح دستی به می دهد اما نداد که نداد و یک مکالمه دیگر که ساعت 9 صبح انجام گرفت و گفته یزدم و ساعت 12 بیا و پول را بگیر آیا دو مکالمه ضبط شده میتواند اثبات حرف من در دادگاه باشد انتقال مالکیت هم انجام شده

مشاوره حقوقی استراق سمع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صدای ضبط شده به عنوان دلیل پذیرفته نمی شود لاکن میتواند برای قاضی قرینه باشد.

باشهود و ضبط صدا ب دادگاه مراجعه کنید

با سلام
استفاده از صدای ضبط شده آنهم بدون اطلاع افراد نمی تواند موجب استناد در دادگاه باشد

در صورتیکه شاهد نیز داشته باشید میتوانید با استناد به شهادت شهود و صدای ضبط شده برای اثبات آن اقدام کنید.