از لحاظ قانونی و حقوقی این قضیه برای زوج مشکلی ایجاد میکند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۴ #96590935

سلام
بعد از ترک منزل از جانب زوجه و ارسال اظهار نامه و دادخواست از جانب زوج، زوجه به منزل بازگشت ولی بدلیل اختلافات فراوان، زوج دو هفته است که به منزل رجوع نمیکند ولی پول واریز میکند و خرید منزل را نیز انجام میدهد. از لحاظ قانونی و حقوقی این قضیه برای زوج مشکلی ایجاد میکند؟
از بابت عسر و حرج و غیره.
سپاس

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر این روند بمدت ۶ ماه ادامه پیدا کند موجب اثبات عسر و حرج زوجه است و میتواند تقاضای طلاق نماید .

سلام
ترک زندگی مشترک از سوی زوج چنانچه موجب عسر و حرج زوجه شود برای وی حق تقاضای طلاق ایجاد می کند.

سلام
از آنجایی که سرپرستی خانواده با مرد است
۱ – مطابق بند ۱ تبصره ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی اصلاحی ۱۳۸۱/۰۴/۲۹ مجمع تشخیص مصلحت نظام،
ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت ۶ ماده
متوالی یا ۹ ماه متناوب در مدت یکسال بدون عذر موجه از موارد عسر و حرج زوجه محسوب می شود
و زن می تواند تقاضای طلاق کند.

سلام
ممکن است زوجه علیه این اقدام با عنوان عدم حسن معاشرت زوج طرح دعوا نمایید

با سلام
اگه عسر و حرجی وارد شده با ادله میتونی ثابت کنی که در اینصورت امکان طلاق ایجاد میشه