دادن خسارت به خودروهای گران قیمت چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۸۲ #96588783

با سلام
من با وسیله نقلیه پراید با یک ماشین سواری پیکاپ به قیمت ۲۰۰ ملیون به بالا تصادف کردم که نزدیک به ۹۰ میلیون خرج آورده بیمه ماشین من هم تا ۷/۷۰۰/۰۰۰ تعهد گرداخت داره
خواستم بدونم میگن که ماشین های گران قیمت درصورت تصادف و مقصر نبودن هم اگر بیمه بدنه نداشته باشن در صورت شکایت مبلغ خیلی کمی بهشون میدن و کسی که مقصر مبلغ کمی رو باید پرداخت کنه نتیجه اینکه ماشینهای گران قیمت باید بیمه بدنه داشته باشن
الان اگه من رو شکایت کنه راهی هست برای من آخه مبلغش خیلی زیاده

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام علیکم
در صورت تصادف یک خودرو نامتعارف بالای ۱۸۰میلیون ، میزان خسارت پرداختی توسط بیمه به صورتی است که انگار این خودرو نامتعارف نیست و ارزشی در حد یک خودرو معمولی ۱۸۰ میلیون تومانی (مثلا یکی از محصولات MVM) دارد.

از این رو شرکت بیمه در صورت تصادف یک خودرو نامتعارف (با قیمت زیاد) متضرر نمی شود و خسارتی در حد یک خودرو متعارف و معمولی را پرداخت می نماید. مالک خودرو نامتعارف نیز یا ناچار است تا هزینه تکمیلی برای تعمیر خودرو خود را از طریق بیمه بدنه پرداخت نماید و یا ناچار به پرداخت هزینه شخصی خواهد بود.